Funktionshyra

Ett tryggt val

”Vi funktionshyr våra truckar och städmaskiner från HyrTech. Det är tryggt att veta att någon kommer och löser situationen om något händer – så att vi kan jobba på som vanligt.” - Christer Wallin, Kesam industrilackering AB

 

Om oss

Ett eget initiativ
Tomas Brånedal hade arbetat åt Asea Truck AB sedan 1985 med inriktning att serva och reparera truckar i Hälsingland när han bestämde sig för att starta eget 1994.
Firma T. Brånedal hade inriktningen ”reparation och service av truckar och städmaskiner”.
Samarbetsavtal upprättades med Hako, Wetrok, Nilfisk, Kärcher, Gerni, mfl. och företaget blev snabbt auktoriserad serviceverkstad åt flera maskinmärken.

Den enskilda firman blev aktiebolag
Fem år senare, 1999, var det dags för nästa steg. Firman blev aktiebolag och bytte namn till ServTech AB. Strax därefter tillkom även företagets första anställda medarbetare.

Man började sälja maskiner. Till en början köpte vi in begagnade maskiner som totalrenoverades för att säljas eller hyras ut, men det skulle snart komma att utvecklas.

Två år senare, 2002, inleddes ett djupare samarbete med Nilfisk och vi blev maskinåterförsäljare i Hälsingland för städmaskiner.
2005 fick vi nöjet att även bli återförsäljare åt Cesab truckar i Hälsingland och Gästrikland. Cesab ingår i Toyotakoncernen som förmodligen är världens största trucktillverkare. Att bli en del i deras återförsäljarnät tar vi som en kvalitetsstämpel på att vi lyckas leverera kvalitativa produkter och god service.

HyrTech – ett systerbolag bildas
2007 bildades HyrTech AB med inriktning på försäljning och uthyrning av truckar, städmaskiner, högtryckstvättar, mm. HyrTech tog därmed över försäljningsgrenen från det annars serviceinriktade ServTech. I det nya bolaget har det även lagts till en ny gren, Utbildning, för att tillgodose våra kunders behov av att utbilda truckförare och skyliftförare –  och på det sättet ytterligare förstärka vårt heltäckande serviceerbjudande.

Idag är vi totalt fyra anställda i båda bolagen.
Vi verkar i Hälsingland, Gästrikland, Dalarna, Medelpad och Härjedalen – med huvudsäte i Bollnäs.

Varmt välkommen till oss!

 
 

Kontakta Tomas för offert

Vi vill gärna hjälpa er hitta en lösning som passar ert behov. Ni når oss på telefon 0278-511 530 eller via mejl till info@hyr-tech.se

Tomas Brånedal